THE DEFINITIVE GUIDE TO خواص عناب

The Definitive Guide to خواص عناب

The Definitive Guide to خواص عناب

Blog Article

مطالعات عمیق‌تر روی موش‌های آزمایشگاهی با عصاره هسته عناب بر احتمال درمان نشانه‌های بیماری آلزایمر تأکید داشت. گفته می‌شود که هسته این میوه به تنهایی قابل خوردن نیست و از عصاره آن برای مصارف مختلفی استفاده می‌شود.

خواص عناب برای سرماخوردگی را هم نباید نادیده گرفت. خوردن میزان مشخصی از آن – چه به صورت خام چه به صورت دمنوش و جوشیده- روزهای ناخوشی شما را کوتاه‌تر می‌کند.

مطالعه دیگری که در ایران انجام شد، توانایی عصاره عناب را در مهار گسترش رده‌های سلولی تومور سرطانی به ویژه سرطان خون نشان داد.

مطالعات موش نشان می دهد که این ترکیبات به القای خواب کمک می کنند.نوشیدن یک فنجان چای عناب گرم درست قبل از رفتن به رختخواب می‌تواند خوابی آرام داشته باشد و به درمان بی‌خوابی کمک کند.

همچنین وجود فیبر باعث احساس سیری بیشتری می‌شود و بنابراین افرادی از این خواص عناب خشک برای لاغری استفاده می‌کنند.

البته آزمایش‌ها بیشتر روی موش‌های صحرایی انجام شده و برای نتیجه دقیق‌تر لازم است مطالعات انسانی متمرکزی هم انجام شود.

طریقه مصرف کندر برای لاغری و کاهش وزن

از نظر طب سنتی ایران طبع عناب معتدل و کمی سرد است. عناب از نظر طب سنتی خواص متعددی دارد و البته مانند هر خوراکی دیگر نباید در مصرف آن افراط کرد وگرنه عوارضی در پی خواهدداشت (ماخذ: سایت طبایع).

عناب تازه و خشک هر دو از منابع بسیار خوب برای تامین عناب خشک چه خاصیتی دارد ویتامین ث هستند. صد گرم عناب تازه حدود ۶۹ میلی‌گرم ویتامین ث دارد که ۱۱۵ درصد یعنی بیش از میزان مصرف توصیه شده در روز است.

پس از ۱۰ دقیقه و با به جوش آمدن دمنوش می‌‌توانید آن را از صافی رد کنید. دمنوش شما آماده است؛ با استفاده از این دمنوش می‌توانید از خواص عناب خشک برای کبد چرب بهره‌مند شوید.

خواص خوراکی هاخواص عنابخواص عناب تازهخواص عناب خشکخواص عناب خشک و تازهخواص مواد غذایی

در قسمت نظرات به ما بگویید که آیا از عناب استفاده می‌کنید یا خیر؟

خواص عناب بسیار زیاد است؛ از جمله تنظیم کنندگی قند خون، که باعث می‌شود این میوه به افرادی که در معرض دیابت هستند توصیه شود. البته فرد دیابتی، بهتر است با تجویز پزشک برای مصرف این میوه اقدام کند.

میوه عناب که دارای خواص دارویی بسیار زیادی است، در ابتدا سبز و گرد بوده و پس از رسیدن به رنگ قرمز درآمده، زیتونی شکل و چروک می‌شوند.

Report this page